Taxi Amsterdam Schiphol

Zoek hier je Taxi Amsterdam Schiphol !

Lees de tips voor een goedkope Schipholtaxi. Meer informatie over een voordelige taxi vindt u op de website Taxibedrijf Amsterdam. Van auto tot 8 persoons taxibus.

Taxi To Airport is een professioneel taxibedrijf wat zich vooral op de buitenlandse gasten richt. Alles voor een Schipholtaxi en voor Schiphol de speciale pickup service!

www.tcataxi.nl/schiphol-taxi-service.html TCA is een ervaren en professioneel taxibedrijf waarvoor ruim 1.500 chauffeurs met plezier en toewijding werkzaam zijn. Dat betekent niet alleen dat u altijd op een goede en vriendelijke chauffeur mag rekenen, maar ook dat er vrijwel altijd een chauffeur van ons in de buurt is. Als u plotseling met de taxi naar Schiphol moet of op het laatste moment een reservering wilt plaatsen, dan helpt TCA u uit de brand. Wanneer u terugkomt van uw reis en op Schiphol reserveert, dan zijn wij meestal direct ter plaatse. Ook vanuit Amstelveen, Zaandam, Badhoevedorp, Diemen en Duivendrecht zijn wij snel ter plaatste.

www.taxi24uur.nl Wat voor taxiservices hebben wij te bieden? Bij de diensten die wij hier aanbieden geldt dat we u binnen Nederland vanaf iedere locatie kunnen ophalen en naar het gewenste adres kunnen brengen. Deze service geldt binnen Nederland en sommige delen van Duitsland en België. Daarnaast hebben wij een hoop verschillende arrangementen en zakelijke taxi diensten zoals VIP taxi vervoer, zakelijke taxi’s en een taxi Schiphol en taxi Amsterdam service.

www.taxielectric.nl/schiphol-transfers Door online te boeken weet u zich verzekerd van een vaste prijs. Kiest u voor onze Economy class, dan krijgt u bovendien 15% korting. Dat scheelt u al snel 20-25% ten opzicht van een reguliere vervoerder die op de meter rijdt. Het is ook mogelijk een taxi vanaf Schiphol te reserveren. Wij monitoren uw vluchtgegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw taxi. Vanaf Schiphol bieden wij drie soorten pick-ups: Basic, Business en VIP. /Basic pick-up. Wanneer u uw bagage opgehaald heeft, belt u onze centrale (088 100 4408). Binnen tien minuten rijdt de chauffeur voor op de taxibaan voor de aankomsthal (bij bushalte B7).

www.mytaxicentrale.nl  My Taxi Centrale te Amsterdam is al een geruime tijd een begrip in de personenvervoersbranche. Binnen de vervoersbranche staan wij bekend om onze topservice en kwaliteit in het zakelijke en particuliere taxivervoer. Door vast te houden aan hoge kwaliteitseisen van onze auto’s en chauffeurs, ii een kort tijdsbestek zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar taxibedrijf voor particulieren en bedrijven.

www.touringtax.nl Taxilijn Schiphol biedt u 24 uur 7 dagen per week een snelle en veilige service aan tegen zeer scherpen prijzen. Wij hanteren het allerlaagste taxitarief in Amsterdam en omstreken. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxilijnschiphol.nl een Taxi reserveren. U kunt bij ons online of per telefoon reserveren voor een zeer scherpe vaste prijs.

  1. Taxi van en naar Schiphol of Amsterdam vanaf € 18,- (2p)
  2. Wij verzorgen 2 soorten Taxivervoer: Shuttle of Schipholtaxi
  3. Onze centrale is 24/7 bereikbaar
  4. Comfortabel van uw deur tot aan de vertrekhal
  5. Wij bellen u 10 minuten voor aanvang
  6. Wij accepteren alle soorten betalingen

www.taxidirect.nl/ Taxidirect Amsterdam werkt -als eerste in de branche- geheel geautomatiseerd. Taxidirect Amsterdam werkt met vaste lage tarieven en door de grote vraag van onze chauffeurs naar Schiphol ritten, kunnen wij u de ritten voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Om het voor u eenvoudig, snel en goedkoop te houden, kunt u daarom uw taxi rit in Amsterdam of naar Schiphol online of telefonisch bestellen op 0206333333.
Een taxi naar Schiphol Airport of een bestemming in de buurt van Schiphol. Het kan allemaal!

www.stadstaxiamsterdam.nl  Verheugd kunnen we meedelen dat STA het vertrouwen van gemeente Amsterdam heeft gewonnen, met als resultaat dat STA een officiele Toegelaten Taxi Organisatie (TTO) in Amsterdam is geworden. Ook Stichting Taxi Controle (verantwoordelijk voor de kwaliteit van het aanvullend taxivervoer op Schiphol) erkent de professionaliteit van onze dienstverlening en heeft besloten van onze organisatie een Geaccepteerde Organisatie (GTO) te maken.  Stadstaxi Amsterdam is een organisatie die zich wil richten op het vernieuwen en verbeteren van de Taxi Imago in Amsterdam.